Toimi näin, kun haluat myydä kultaa

1. Tilaa kotiisi maksuton Kultakirje

Kultakirjeen tilaat kätevästi ympäri vuorokauden kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalvelumme. Lähetämme tilaamasi Kultakirjeen sinulle saman tien (arkipäivisin), mikäli olet tilannut ennen klo 18.00. Lauantaina, Sunnuntaina sekä pyhäpäivinä tilatut Kultakirjeet lähetämme sitä lähimpänä arkipäivänä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-pe klo 11:00–15:00 puh 09 - 3158 1635. Lounastauko: 13:00 - 14:00

2. Lähetä kulta meille turvallisesti etukäteen vakuutettuna

Tilaamasi kirjeen mukana saat vastauslähetyskuoren ja tarkat ohjeet kuinka toimia. Kullan lähetät meille turvapussissa, jonka laitat vastauslähetyskuoreen. Olemme maksaneet lähetyskustannukset puolestasi, ja lähetys on tietysti vakuutettu. Kotisivujemme kohdasta Kultakirje näet, mitä saat kotiisi tilatessasi Kultakirjeen.

3. Lähetyksesi on aina vakuutettu ja etukäteen maksettu

Kun valitset Kultapisteen, lähetyksesi on aina vakuutettu 10 000 euroon saakka. Muista säilyttää postista lähetyksen yhteydessä saamasi kuitti, jotta vakuutus on voimassa.

4. Kulta arvioidaan huolellisesti

Perille saapuessaan kultasi arvioidaan välittömästi. Kun arviointi on tehty, lähetämme s-postiisi arvioinnin tuloksen. Arviointi suoritetaan huolella, ammattitaidolla sekä korkealaatuista teknologiaa hyödyntäen. Kullan hinta määräytyy karaatin ja painon mukaan.

5. Rahat maksetaan tilillesi 24 tunnin sisällä

Kun arviointi on tehty ja olet saanut viestin matkapuhelimeesi ja/tai s-postiisi, maksamme kullan arvon mukaisen summan tilillesi. Suoritamme maksun aina 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Mitä Kultakirje sisältää?

1.

Tilaa Kultakirje kotisivumme kautta täyttämällä tietosi sivun oikeanpuoleiseen kaavakkeeseen ja paina "Tilaa". Tilaaminen onnistuu myös soittamalla asiakaspalveluumme 09-3158 1635.

2.

Saat kotiisi Kultakirjeen sekä ohjeet. Ohjeet kertovat selkeästi, miten sinun tulee toimia.

3.

Laita kultaesineesi Kultakirjeen mukana tulevaan turvapussiin ja sulje pussi.

4.

Täytä tietosi sopimuspaperiin ja allekirjoita sopimus. Sen jälkeen olemme oikeutettuja ostamaan kultaesineesi.

5.

Laita allekirjoittamasi sopimus sekä kultaesineet sisältävä turvapussi Kultakirjeen mukana tulevaan vakuutettuun kuoreen ja vie lähimpään postitoimistoon. Muista säilyttää postista saamasi kuitti!

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

Päivän korkeimmat kultahinnat

24 karaatin kampanjahinta €/g

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Lue lisää meidän hinnoista ja ehdoista

Tilaa Kultakirje