Kultapiste - tietoa yrityksestä

Kultapiste on Guldbrev AB:n suomalainen tytäryhtiö, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille mahdollisuuden myydä kultaa turvallisesti. Guldbrev AB perustettiin Ruotsissa vuonna 2008 halusta tarjota kuluttajille uusi, nopea ja turvallinen tapa myydä kultaa. Koska kaupankäynti tapahtuu netin kautta, emmekä maksa vuokria mm asiakasliiketiloista, voimme tarjota kullasta korkeimman mahdollisimman hinnan. Meillä on tänä päivänä yli 100.000 tyytyväistä asiakasta ja olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullanostajista.

Lähtökohtana turvallisuus

Liiketoimintamme perustuu turvallisuuteen. Kultalähetyksen postittaminen ensimmäistä kertaa saattaa arveluttaa tai jännittää; se on ymmärrettävää ja kunnioitamme sitä. Takaamme kuitenkin täyden turvallisuuden ja lupaamme, että toimiessasi kanssamme voit olla levollisin mielin, koska sekä turvallisuus että luotettavuus ovat aina korkein prioriteettimme.

Yhteistyö Postin kanssa

Teemme yhteistyötä Postin kanssa ja yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen. Kultakirje kulkee koko matkan vakuutettuna, koska olemme jo etukäteen vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi. Lähetyksen sisältö on vakuutettu Postin puolesta 500 euroon asti ja lisäksi Kultapisteellä on oma erillinen vakuutus, jonka ansiosta jokainen lähetys on automaattisesti vakuutettu jopa 10.000 euroon asti. Tämän takia kullan lähettäminen ja myyminen ei ole koskaan ollut turvallisempaa ja helpompaa.

Tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ylpeyden aihe. He kertovat meistä eteenpäin ystävilleen ja sukulaisilleen ja yli 50 % asiakkaistamme valitsee meidät suositusten perusteella. Huolehdimme asiakastyytyväisyydestä maksamalla korkean kullan hinnan nopeilla toimituksilla. Olemme iloisia osaamisestamme ja se näkyy myös ulospäin. Samalla haluamme kehittyä koko ajan parempaan päin ja tämän takia mittaamme tasaisin väliajoin asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Otamme mielellään vastaan vinkkejä toimintaamme parantamiseksi.

Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

Päivän korkeimmat kultahinnat

24 karaatin kampanjahinta €/g

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Lue lisää meidän hinnoista ja ehdoista

Tilaa Kultakirje